Pedro poprel averziu voči van Gaalovi: Chelsea bola rozhodnejšia

NETKY.SK • 4 September 2015, 13:45 • 2 min
Pedro poprel averziu voči van Gaalovi: Chelsea bola rozhodnejšia

LONDÝN - Španielsky futbalový útočník Pedro Rodriguez poprel správy britského bulváru, podľa ktorých odmietol prestup do Manchestru United pre averziu voči trénerovi Louisovi van Gaalovi.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč FC Barcelona pred klubom z Old Trafford napokon uprednostnil londýnsku Chelsea.

 

Pedro bol nespokojný so svojím hracím časom v Katalánsku, keď bol v tieni hviezd ako Lionel Messi, Luis Suarez či Neymar. Dlho sa hovorilo o jeho odchode do Manchestru, kde mal zaujať miesto v útoku po boku Wayna Rooneyho. "Červení diabli" však dlho váhali s ponukou, čo využila Chelsea, za hráča zaplatila 30 miliónov eur a zlákala ho do Londýna.

 

"Je pravda, že nesúhlasím s niektorými praktikami trénera van Gaala, ale nič viac v tom nie je. Chelsea bola rozhodnejšia, (tréner) Jose Mourinho mi predostrel predstavy budúcej sezóny a mne sa to páčilo. Navyše som si chcel vyskúšať život v Londýne," povedal Pedro pre denník Marca.

 

V drese "the Blues" sa mu zatiaľ darí, v dvoch zápasoch zaznamenal gól a dve asistencie. Anglická Premier League pokračuje po reprezentačnej prestávke súbojmi 5. kola, Chelsea sa v sobotu 12. septembra predstaví na ihrisku Evertonu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies