Tate vs Rousey 3 sa odkladá

NETKY.SK • 26 August 2015, 16:34 • 2 min
Tate vs Rousey 3 sa odkladá

LAS VEGAS - Misha Tate musí čakať! Rounda Rousey v rozhovore pre Good Morning America prezradila, že jej ďalšou súperkou bude Holly Holm.

slovakia

left justify in out

"Začiatkom januára budem zápasiť proti Holly Holm, je to jedna najlepšia zápasníčka čo sa týka práci v stoji. Holmová je 19 násobná šampiónka boxu.  V MMA má zasa 9 výhier. Podľa časopisu The Ring bola zápasníčkou roka"

 

Po tomto vyhlásení zostal každí zaskočení, nakoľko fanušíkovia čakali v poradí už tretí zápas proti Mishi Tate. Od poslednej výhry Mishi  hovoril  o odvete aj samotný prezident a aj Rounda.

 

Tate bola jediná súperka Roundy ktorá prežila prvé kolo. Dokonca sa prebojovala až do tretieho kola, kde ju potom Rounda nachytala na jej povestný arm bar(páku na ruku). Od vtedy mali obe súperky štyri zápasy. Rounda všetky štyry ukončila v prvom kole predčasnou výhrou. Misha Tate tiež vyhrala všetky štyry zápasy, ale na body.

 

Zaujímavý zápas mohol byť proti  Cris Cyborgovej, ale tento zápas zostáva snom kvôli váhovému rozdielu. Jediná súperka ktorej popri Cyborgovej dávajú šancu je práve Misha , preto je každý z rozhodnutia  UFC trocha prekvapení.

Rounda ďalej povedala: Nikto nie je ľahký súper až kým nevyhráš. Holly Holm je pripravená, aby odzápasila 12 kôl v ringu. Nie je to každodenné dievča. Bude to určite najsilnejšia zápasníčka v stoji s ktorou som si zatiaľ zmerala sily, Nakoľko ja som začala trénovať box až oveľa neskôr.

 

Holly je určite lepšia v stoji, no Rounda už mala viacej takýchto súperiek ktoré si potom ani neťukli. Uvidíme ako zareaguje, keď sa nezľakne prvotného nátlaku a nespanikári, tak to môže byť celkom zaujímavý zápas.

Zápas môžeme sledovať 2. januára na UFC 195 v Las Vegas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies