FL: Branislav Mráz povedie Trnavu proti Žiline

NETKY.SK • 28 August 2015, 17:04 • 2 min
FL: Branislav Mráz povedie Trnavu proti Žiline

TRNAVA - Futbalistov Trnavy po piatkovom odchode hlavného trénera Juraja Jarábka bude v nedeľňajšom domácom stretnutí 7. kola najvyššej slovenskej súťaže proti Žiline viesť Branislav Mráz.

slovakia

left justify in out

Personálne otázky plánujú v FC Spartak doriešiť počas septembrového asociačného termínu. "Mal som informácie, čo sa deje, takže som bol na vzniknutú situáciu pripravený. Dostal som poverenie viesť mužstvo v najbližšom zápase. Klub je prvoradý, budeme robiť všetko, aby sme v dueli zvíťazili," povedal B. Mráz pre oficiálnu internetovú stránku Spartaka.


"Andeli" sú aktuálne na deviatej priečke v tabuľke Fortuna ligy 2015/2016, Žilina je tretia, mužstvá delí šesť bodov. "Hráči sa tešia na vystúpenie, pretože bude na novom štadióne a po dlhom čase doma. Naposledy sme v Trnave hrali v apríli. Chlapci vedia, o čo ide, chcú uspieť. Verím, že súboj zvládneme. Súper je kvalitný, patrí k momentálnej slovenskej špičke, ale Spartak je tiež tím, ktorý by mal bojovať o najvyššie pozície," dodal B. Mráz. Ten proti Žiline nemôže počítať s Lukášom Greššákom. Do hry sa vráti po treste Miloš Nikolič, otázny je štart kapitána Mareka Janečku, trápi ho totiž koleno.


"Pred tréningom nám oznámili, že kouč Juraj Jarábek na poste hlavného trénera skončil. Povedali, že ďalej sa budeme pripravovať pod trénerským vedením Branislava Mráza. Zobrali sme to normálne. Je to vec majiteľa klubu, my sme futbalisti, takže viac sa k tomu asi ani nemôžem vyjadrovať," priznal Janečka na webe spartak.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies