Balotelli prejde z Liverpoolu do AC Miláno na ročné hosťovanie

NETKY.SK • 25 August 2015, 13:11 • 2 min
Balotelli prejde z Liverpoolu do AC Miláno na ročné hosťovanie

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno dotiahol príchod Maria Balotelliho z anglického FC Liverpool, kontroverzný útočník bude pôsobiť na San Sire na ročnom hosťovaní.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som naspäť. Cítim sa fit, len potrebujem trénovať so spoluhráčmi. Nechcem veľa rozprávať, sústredím sa na tvrdú prácu, pretože chcem mať vydarenú sezónu," povedal 25-ročný taliansky ofenzívny hráč po absolvovaní utorkovej lekárskej prehliadky.


Balotelli sa vrátil do známeho prostredia, v drese "rossoneri" hral už v rokoch 2012 až 2014 a v 54 stretnutiach strelil 30 gólov. Potom ho kúpil Liverpool za šestnásť miliónov libier, ale v jeho farbách odohral v minulom ročníku Premier League len šestnásť zápasov a skóroval iba raz. Dovedna nastúpil za "The Reds" na 28 duelov, v ktorých dal štyri góly. Predtým na Britských ostrovoch hájil znak Manchestru City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies