Ján Dobrík trávil leto nakrúcaním Divokých koní

NETKY.SK • 18 August 2015, 08:46 • 2 min
Ján Dobrík trávil leto nakrúcaním Divokých koní

BRATISLAVA - Slovenský herec Ján Dobrík strávil leto nakrúcaním seriálu Divoké kone (2014) a voľné chvíle naplno venoval svojim najbližším.

slovakia

left justify in out

„Boli divadelné prázdniny, čiže z toho môjho trojuholníka, ktorým žijem posledný rok a pol - rodina, Divoké kone, divadlo - na dva mesiace divadlo vypadlo a mohol som si aj trošku oddýchnuť,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. Voľné dni herec strávil s rodinou. „Boli sme u jedných starých rodičov, u druhých starých rodičov a prvý raz s malou na dovolenke pri mori,“ prezradil Dobrík.

 

Začiatok novej série Divokých koní podľa jeho slov stále sprevádza nakrúcanie posledných častí seriálu. „Ešte mesiac a pol sa plánuje natáčať. Je to teraz trošku iné. Kým v prvej sérii bolo treba istým spôsobom počas príbehu predstaviť postavy, predstaviť vzťahy a minulosť, v druhej sérii už divák toto všetko vie, takže hneď od prvého dielu sa budú nabaľovať ďalšie zápletky. Čo sa týka mojej dejovej línie, bude tam nejaké týranie koní a neskôr ma čaká také až investigatívne vyšetrovanie na vlastnú päsť a vyvrcholí to jedným veľkým prekvapením,“ prezradil 30-ročný rodák z Banskej Bystrice.

 

Začiatkom septembra čaká sympatického herca skúšanie novej divadelnej hry, na ktorú sa veľmi teší. „Začíname onedlho skúšať s pánom Vajdičkom ruskú hru Falošná minca, o ktorej sa priznám, zatiaľ neviem nič, no budem ju mať čoskoro na maili, takže si ju prečítam ešte predtým, ako prídem na prvú skúšku a veľmi sa na to teším,“ priznal Dobrík. „S pánom Vajdičkom som ešte nemal tú česť robiť a som z tejto spolupráce nesmierne rád, pretože prvé povzbudivé slová, ktoré vo mne zostali, mi na vysokej škole povedal práve on. Nebol mojím pedagógom, nemusel to robiť a napriek tomu to urobil. Boli to slová 'Toto si povedal veľmi prirodzene.',“ zasmial sa herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies