Neďaleko divákov CarFestu sa zrútilo lietadlo, pilot neprežil

NETKY.SK • 2 August 2015, 08:48 • 2 min
Neďaleko divákov CarFestu sa zrútilo lietadlo, pilot neprežil

LONDÝN - V britskom grófstve Cheshire sa včera zrútilo akrobatické lietadlo. Pilot haváriu neprežil. Incident sa odohral v tesnej blízkosti divákov, ktorí sa zišli na tradičnom festivale CarFest na automobilovom okruhu Oulton Park pri Little Budworthe.

slovakia

left justify in out

Podľa verejnoprávnej spravodajskej spoločnosti BBC pádu lietadla predchádzal akrobatický prvok dvoch lietadiel, ktoré preleteli nízko nad hlavami automobilových fanúšikov. Pilotovi jedného z lietadiel sa však už stroj nepodarilo zodvihnúť do výšky a zrútil sa v severnej časti automobilového okruhu. Prípad začala vyšetrovať miestna polícia.

 

CarFest je automobilový a hudobný festival, ktorého súčasťou sú aj ďalšie atrakcie, napríklad obchodíky s tovarom v štýle vintage, trhy či pláž. Moderátorom podujatia je tento rok Chris Evans, ktorý sa len nedávno stal novým moderátorom obľúbenej relácie BBC Top Gear.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies