Davis Cup: Nadal je pripravený nastúpiť v septembri proti Dánom

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 14:55 • 2 min
Davis Cup: Nadal je pripravený nastúpiť v septembri proti Dánom

LONDÝN - Španielsky tenista Rafael Nadal je pripravený nastúpiť 18. - 20. septembra proti Dánom na ich pôde v 1. kole play-off o zotrvanie v I. skupine euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov, ak ho kapitánka Conchita Martínezová povolá.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na hráčovho strýka a zároveň trénera Toniho Nadala z antukového turnaja ATP v Hamburgu o tom informoval prostredníctvom Twitteru poľský publicista Michal Samulski. Príspevok zdieľal Twitter MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF).


Dánskou singlovou jednotkou je celkovo 245. Frederik Nielsen pred 757. Martinom Pedersenom. Niekdajší líder renkingu Nadal aktuálne figuruje na 10. priečke. Víťazi Davis Cupu 2000, 2004, 2008, 2009 a 2011 Španieli by v prípade neúspechu mali 30. októbra - 1. novembra "opravný" pokus odvrátiť zostup do "III. ligy" proti Švédom, v tomto prípade by hrali pred vlastnými fanúšikmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies