Na kemp USA aj rekonvalescenti Durant či Love

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 11:14 • 2 min
Na kemp USA aj rekonvalescenti Durant či Love

LAS VEGAS - Basketbalisti USA si už vlaňajším triumfom na Svetovom pohári v Španielsku zabezpečili miestenku na olympijské hry do Ria de Janeiro 2016, vedenie reprezentácie však aj tento rok organizuje tradičný augustový kemp v Las Vegas (11. - 13. 8.).

slovakia

left justify in out

Záujem o štart v Brazílii je medzi americkými hviezdami obrovský. Do kempu smerujú aj rekonvalescenti Kevin Durant (Oklahoma City), Carmelo Anthony (New York) či Kevin Love (Cleveland). Generálny riaditeľ reprezentácie Jerry Colangelo totiž už dávnejšie predznamenal, že každý, kto chce bojovať o miestenku do Ria, musí sa v Las Vegas ukázať, hoci sa nebude môcť zapojiť do diania na palubovke.

 

Úradujúci víťazi NBA Golden State Warriors budú mať v kempe zastúpenie v osobách Stephena Curryho, Klaya Thompsona, Draymonda Greena a Harrisona Barnesa. Los Angeles Clippers bude reprezentovať Blake Griffin, Houston takisto jeho najväčšia hviezda James Harden. Na sústredenie mieria aj Andre Drummond (Detroit), Mason Plumlee (Portland), Bradley Beal (Washington), Gordon Hayward (Utah), Mike Conley (Memphis), Michael Carter-Williams (Milwaukee) či Kawhi Leonard (San Antonio).

 

Štart najväčšej americkej hviezdy LeBrona Jamesa v Riu je rok pred vypuknutím najväčšieho športového sviatku otázny. Päť finálových sérií NBA po sebe poriadne vyžmýkalo telo krídelníka, ktorý koncom tohto roka oslávi 31. narodeniny. V zbierke má zlaté medaily z Londýna 2012 a Pekingu 2008 aj bronzovú z Atén 2004.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies