Austrálčan Cooper sa ospravedlnil za nadávky na Twitteri

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 11:29 • 2 min
Austrálčan Cooper sa ospravedlnil za nadávky na Twitteri

SYDNEY - Austrálsky ragbista Quade Cooper sa ospravedlnil za použitie vulgárnych slov vo svojom príspevku na Twitteri.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hráč na pozícii "fly-half" sa k nadávkam na sociálnej mikroblogovacej sieti uchýlil v reakcii na kritiku od jedného z fanúšikov. Tá prišla po sobotnom víťazstve Austrálčanov v Mendoze nad domácimi Argentínčanmi 34:9 v druhom kole The Rugby Championship 2015. Rodák z Aucklandu na Novom Zélande prišiel na trávnik až ako náhradník, ale po nebezpečnom ataku videl žltú kartu.


"Prepáčte za nevhodné slová. Vážim si podporu," napísal Cooper svojim 455 000 priaznivcom na Twitteri. Viac povedal agentúre AAP: "Ragbisti sú tiež len ľudia. Máme pocity a ja som vyprskol po kritike. Som sklamaný sám zo seba, nemalo sa mi to stať. Aspoň to však ukazuje, ako mi záleží na tomto národnom tíme." Tréner austrálskej reprezentácie Michael Cheika rovnako považuje správanie Coopera za chybu, no neočakáva vyvodenie vážnych konzekvencií: "Aj ja som sa dopustil niekoľkých prešľapov. Všetko je o disciplíne, snažíme sa zlepšiť na ihrisku i mimo neho. Podporovatelia majú právo na svoj názor a našou úlohou je vyrovnať sa s tým."


Pre zaujímavosť, Quade Cooper má na konte dve víťazstvá v profesionálnom boxerskom ringu, v minulosti tvoril pár s trojnásobnou zlatou medailistkou v plávaní z olympijských hier 2008 v Pekingu Stephanie Riceovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies