Polícia zabila Palestínčana podozrivého z prípravy útokov v Izraeli

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 10:06 • 2 min
Polícia zabila Palestínčana podozrivého z prípravy útokov v Izraeli

JERUZALEM - Príslušníci izraelských bezpečnostných síl zabili dnes Palestínčana, ktorý údajne pripravoval ozbrojené útoky v Izraeli. K usmrteniu 20-ročného mladíka došlo počas zásahu izraelskej polície v utečeneckom tábore Kalandíja v Predjordánsku. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Ide už o tretieho Palestínčana, ktorý v priebehu týždňa zahynul pri ozbrojených potýčkach s izraelskými silami. Príbuzní ho identifikovali ako Muhammada Láfího abú Latífu. Príslušníci izraelskej polovojenskej pohraničnej polície vnikli do utečeneckého tábora dnes nadránom s cieľom zatknúť dvoch Palestínčanov podozrivých z prípravy útokov v Izraeli.


Jeden z nich sa podľa polície vzdal, ale druhý utiekol na strechu budovy. Policajti ho vyzvali, aby zostal stáť, a keď ich príkaz neuposlúchol, postrelili ho do spodnej časti tela. Podozrivý sa pokúsil preskočiť na strechu vedľajšieho domu, avšak spadol a privodil si zranenia, ktorým aj napriek rýchlemu zásahu policajného zdravotníka na mieste podľahol.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies