Zvolenský Continental získal zlaté ocenenie od spoločnosti Jaguar Land Rover

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 14:20 • 2 min
Zvolenský Continental získal zlaté ocenenie od spoločnosti Jaguar Land Rover

ZVOLEN - Zvolenský závod nemeckého koncernu Continental získal zlaté ocenenie za najlepšieho dodávateľa tzv. Supplier Excellence Award od spoločnosti Jaguar Land Rover, a to za brzdové strmene pre modely Jaguar XF, XJ a F.

slovakia

left justify in out

“Veľmi sa z tejto ceny tešíme. Toto ocenenie nás zaväzuje, aby sme sa aj naďalej vytrvalo snažili a s dôrazom na kvalitu pracovali na udržaní si excelentnosti,” uviedol pre TASR Andreas Heinisch, riaditeľ závodu vo Zvolene.
     

Jaguar Land Rover udelil cenu pre najlepších dodávateľov desiatim spoločnostiam. Týmto zdôraznil, akú dôležitú úlohu zohrávajú dodávatelia a aké dôležité sú bezchybné procesy. Cena bola udelená jednotlivým závodom a výrobným jednotkám za dodávky načas, neustálu kvalitu, akreditáciu podľa medzinárodných noriem a flexibilitu pri uspokojovaní potrieb vývoja. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies