Na dosky Činohry SND sa vracia umelecký projekt 1914 s Jánom Koleníkom

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 14:30 • 2 min
Na dosky Činohry SND sa vracia umelecký projekt 1914 s Jánom Koleníkom

BRATISLAVA - Umelecký projekt divadelného mága Roberta Wilsona s názvom 1914 sa po minuloročnom úspechu opäť vracia na dosky Činohry Slovenského národného divadla (SND).

slovakia

left justify in out

 "Už 18., 19. a 20. októbra si budú môcť diváci pozrieť pôsobivú výpravnú inscenáciu, v ktorej sa stretáva špička českého činoherného divadla s hosťami z koprodukčných divadiel," uviedla pre TASR Izabela Pažítková, tlačová tajomníčka SND.
     

Dodala, že aj tento rok sa v tomto mimoriadnom európskom projekte predstaví obľúbený herec, dlhoročný člen Činohry SND Ján Koleník. Tento rok môžu diváci navyše využiť novinku v podobe akcie Nedočkavec, vďaka ktorej si môžu v týždni od 20. do 26. júla kúpiť vstupenky na predstavenie 1914 so zľavou. Vstupenky s automaticky zníženou cenou môžu záujemcovia získať v pokladniciach SND alebo on-line na www.snd.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies