EL: Slovenské tímy môžu mať v 3. predkole atraktívnych súperov

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 11:31 • 2 min
EL: Slovenské tímy môžu mať v 3. predkole atraktívnych súperov

BRATISLAVA - Hráči MŠK Žilina, Slovana Bratislava aj Spartaka Trnava sa v prípade postupu do 3. predkola futbalovej Európskej ligy môžu tešiť na atraktívneho súpera. Všetci traja slovenskí zástupcovia v európskom pohári č. 2 pred piatkovým žrebom, ktorý sa uskutoční od 13.00 h SELČ vo švajčiarskom Nyone, figurujú pre spomenutú eliminačnú fázu medzi nenasadenými tímami.

slovakia

left justify in out

MŠK Žilina, ktorá je v 1. skupine nenasadených mužstiev, môže čeliť niektorému z pätice Girondins Bordeaux (Fr.), AZ Alkmaar (Hol.), FC Zürich (Švaj.), Vorskla Poltava (Ukr.) alebo víťazovi dvojzápasu z 2. predkola HNK Rijeka (Chor.) - Aberdeen (Škót.).

 

V druhej skupine nenasadený Spartak Trnava môže naraziť na francúzsky AS St. Étienne, portugalský Belenenses Lisabon, či niektorý z úspešnejších tímov z dvojíc 2. predkola: FC Kodaň (Dán.) - AFC Newtown (Wal.), Lokomotiva Záhreb (Chor.) - PAOK Solún (Gréc.), Hapoel Beer Ševa (Izr.) - FC Thun (Švaj.) alebo KR Reykjavík (Isl.) - Rosenborg Trondheim (Nór.).

 

Proti Trnavčanom by tak teoreticky mohli nastúpiť Slováci Róbert Mak z PAOK-u Solún alebo Tomáš Malec z Rosenborgu Trondheim.

 

Súperom rovnako nenasadeného bratislavského Slovana, ktorý figuruje v 5. skupine tímov, bude v prípade postupu portugalský klub Vitória Guimaraes, španielsky zástupca Primera División Athletic Bilbao, ruský FK Krasnodar, prípadne niektorý z úspešných tímov z 2. predkola, ktorý vzíde z dvojíc Trabzonspor (Tur.) - FC Differdange 03 (Lux.), NK Koper (Slovin.) - Hajduk Split (Chor.) a Jagiellonia Bialystok (Poľ.) - Omonia Nikózia (Cyp.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies