Dojímavé FOTO: Chlapec prišiel o otca a strechu nad hlavou, úlohu si robí pod McDonaldom

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 15:00 • 2 min
Dojímavé FOTO: Chlapec prišiel o otca a strechu nad hlavou, úlohu si robí pod McDonaldom

MANILLA – Na internete sa objavila dojímavá fotografia malého chlapca, ktorý si robí svoju úlohu na ulici pod svetlami z reštaurácie s rýchlym občerstvením McDonald’s.

slovakia

left justify in out

Fotografiu spravila študentka medicíny Joyce Torrefranca vo filipínskej Manille a zverejnil ju na svojom Facebooku. Fotografia sa ihneď začala šíriť po celom internete.

 

Joyce povedala, že odhodlanie malého Daniela Cabreru dokončiť si domácu úlohu, ju inšpirovalo, aby na sebe tvrdšie pracovala.

 

Avšak príbeh malého Daniela je ešte smutnejší, ako samotná fotografia. Jeho otec zomrel po tom, ako im zhorel celý dom a Daniel musí na ulici žobrať zo svojou matkou. Táto ťažká situácia mu však nezobrala odhodlanie popracovať na svojom vzdelaní.

 

 

 

Malý Daniel sa stal nielen inšpiráciou pre Joyce, ale aj pre mnohých ľudí, ktorí túto fotografiu videli. „Príklad Daniela nám jednoznačne ukazuje, že všetko sa dá dosiahnuť, ak tvrdo pracujeme,“ dodala Joyce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies