Vettel sa predstaví na Pretekoch šampiónov

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 14:56 • 2 min
Vettel sa predstaví na Pretekoch šampiónov

LONDÝN - Štvornásobný majster sveta formuly 1 Sebastian Vettel sa koncom roka zúčastní na Pretekoch šampiónov. V súčasnosti jazdec Ferrari debutoval na tomto prestížnom podujatí v roku 2007 a po boku Michaela Schumachera triumfoval v Pohári národov. Na individuálnu trofej stále čaká.

slovakia

left justify in out

"Teším sa, že sa budem môcť opäť vrátiť na toto podujatie, ktoré som si veľmi užil pri svojej prvej účasti. Bude to veľmi vzrušujúce. Samozrejme, že mi bude chýbať Michael, ale posnažím sa urobiť všetko pre to, aby som vyhral obidve súťaže - tímovú aj individuálnu," cituje Vettela portál motorsport.com.

 

Preteky šampiónov sa uskutočnia cez víkend 21. - 22. novembra na Olympijskom štadióne v Londýne. Vlani sa na exotickom Barbadose tešil v súťaži jednotlivcov David Coulthard, víťazstvo v Pohári národov dosiahli Nór Petter Solberg a Dán Tom Kristensen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies