Contador chválil Sagana: Obetoval sa pre mňa

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 07:28 • 2 min
Contador chválil Sagana: Obetoval sa pre mňa

CAMBRAI - Dvojnásobný víťaz Tour de France Alberto Contador išiel posledných 25 kilometrov 4. etapy cyklistických pretekov zo zlomeným zadným kolesom. Napriek tomu skončil v cieli v prvej skupine, za čo vďačí svojim tímovým kolegom z Tinkoff-Saxo a najmä Petrovi Saganovi.

slovakia

left justify in out

"Usúdili sme, že nie je možno meniť koleso. S pomocou mojich skvelých tímových kolegov som sa udržal v prvej skupine. Veľká vďaka patrí najmä Petrovi Saganovi, ktorý sa pre mňa obetoval," povedal Španiel Contador.

 

V priebežnom poradí je Contador ja ôsmom mieste, spomedzi štyroch veľkých favoritov je len za Chrisom Froomom (Sky), na ktorého stráca 36 sekúnd. Pred obhajcom Vincenzom Nibalim má náskok 1:38 minúty a pred kolumbijským pretekárom Nairom Quintanom je o 1:56 minúty.

 

V cieli 4. etapy v Cambrai bol prvý Nemec Tony Martin (Nem./Etixx-Quick-Step). Sagan došpurtoval na výbornej tretej pozíii, celkovo je piaty.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies