Meghan Trainor presúva koncerty, má problémy s hlasivkami

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 13:59 • 2 min
Meghan Trainor presúva koncerty, má problémy s hlasivkami

USA - Americká speváčka Meghan Trainor musí pre krvácanie do hlasiviek presunúť koncerty, ktoré mala odohrať dnes v Atlantic City a v sobotu v meste Uncasville v Connecticute.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročná interpretka to oznámila prostredníctvom služby Instagram. "Nechcem, aby ste si o mňa robili starosti, no trápi ma krvácanie do hlasiviek. Lekári mi nariadili hlasový pokoj až dovtedy, kým sa nezahoja, takže musím presunúť prvé dve šou v Atlantic City a Connecticute. Sľubujem mojim Megatronz (speváčkini fanúšikovia, pozn. SITA), že im to vynahradím. Som z toho hotová, pretože doteraz som nepremeškala žiadne vystúpenie. Mám vás všetkých veľmi rada. Chcem sa rýchlo uzdraviť, aby som vám mohla predstaviť skvelé turné, ktoré sme si pre vás pripravili. Ospravedlňujem sa všetkým, ktorí si kúpili lístky a naplánovali si cestu," vyjadrila sa rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts.

 

Speváčka neskôr prostredníctvom Instagramu zverejnila krátke video, v ktorom informovala, že chce svoj stav konzultovať s istým lekárom z New Yorku. To, kedy sa bude môcť vrátiť na pódiá zatiaľ nie je známe. Najbližšie by mala podľa plánov zaspievať 7. júla na Common Ground Music Festivale v michiganskom Lansingu. Podobné problémy s hlasivkami mali aj Sam Smith, frontman kapely Aerosmith Steven Tyler, Lionel Richie či britská speváčka Adele. 

 

Meghan Trainor začala skladať piesne už ako 11-ročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing with You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj piesne Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies