Lekárska prehliadka Petra Čecha pred prestupom už v piatok

NETKY.SK • 27 Jún 2015, 09:07 • 2 min
Lekárska prehliadka Petra Čecha pred prestupom už v piatok

LONDÝN - Český futbalový brankár Petr Čech mal pred jeho očakávaným prestupom z FC Chelsea do Arsenalu naplánovanú lekársku prehliadku už v piatok.

slovakia

left justify in out

Londýnske kluby sa dohodli na sume za tento transfer ("kanonieri" by mali zaplatiť 10 až 11 miliónov libier, pozn.) a skúsený gólman súhlasil s podmienkami, ktoré mu Arsenal ponúkol. Tridsaťtriročný Čech opúšťa FC Chelsea po jedenástich sezónach, pretože väčšiu dôveru od trénera Josého Mourinha v ostatnej sezóne dostával Belgičan Thibaut Courtois a vytlačil ho z pozície jednotky medzi žrďami. Mourinho mal napriek tomu záujem o zotrvanie plzenského rodáka v "modrej časti" Londýna, no napokon dostal povolenie rokovať s inými klubmi.


Český reprezentačný brankár nastúpil v drese FC Chelsea na viac ako tristo zápasov a s klubom vyhral štyri tituly v anglickej Premier League, štyrikrát zdvihol nad hlavu domáci pohár (FA Cup), trikrát Ligový pohár a na svojom konte má aj po jednom celkovom prvenstve v Lige majstrov i Európskej lige. Petr Čech by mal podpísať zmluvu na tri roky, v tom prípade bude prvou letnou posilou Arsenalu a pridá sa ku gólmanom Wojciechovi Szczesnému a Davidovi Ospinovi, ktorí v minulej sezóne pomohli Arsenalu k zisku FA Cupu.
Informácie zverejnil portál BBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies