Patrick Helmes ukončil hráčsku kariéru

NETKY.SK • 22 Jún 2015, 10:42 • 2 min
Patrick Helmes ukončil hráčsku kariéru

KOLÍN NAD RÝNOM - Niekdajší nemecký futbalový reprezentant Patrick Helmes pre pretrvávajúce zranenia ukončil hráčsku kariéru vo veku 31 rokov.

slovakia

left justify in out

Kolínsky rodák, ktorý medzi rokmi 2007 a 2010 odohral za "nationalelf" trinásť zápasov a strelil dva góly, sa tak rozhodol po ročnom výpadku, počas ktorého sa nedokázal vrátiť späť na zelené trávniky.

 

Bývalý hráč Bayeru Leverkusen či VfL Wolfsburg pre nemeckú televíziu Sport1 povedal: "Pracoval som síce na ďalšom návrate, no moje telo už nato nebolo viacej pripravené. Je na čase pohnúť sa iným smerom." Nemeckému zakončovateľovi sa stali osudné roztrhnuté kolenné väzy či dve zlomeniny nohy.

 

Helmes počas dvoch pôsobení u kolínskych "capkov" nastrieľal počas štyroch sezón 47 ligových gólov. Momentálne už začína pracovať na svojej budúcej kariére, v Kolíne sa stal asistentom hlavného trénera výberu do 21 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies