BRATISLAVA - Ryža patrí medzi najmenej alergénne potraviny, dobre ju znášajú aj deti a dospelí s tráviacimi ťažkosťami.
Suroviny pre 4 osoby:
300 g ryže, soľ, 200 g mrazeného hrášku, 2 PL oleja, 1 cibuľa, 200 g slaniny, 1 PL karí pasty, 300 g predvarených kreviet, 3 vajíčka,
Príprava receptu:
1. Ryžu si uvaríme tak ako sme zvyknutí spolu s hráškom.
2. Na panvici rozpálime olej, pridáme cibuľu, slaninu a opečieme. Primiešame karí pastu spolu s krevetami.
3. Zmiešame s ryžou a prilejeme rozšľahané vajíčka. Za stáleho miešania opekáme do stuhnutia vajíčok. Dochutíme soľou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies