Lindsay Lohan dokončila verejnoprospešné práce

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 11:09 • 2 min
Lindsay Lohan dokončila verejnoprospešné práce

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan dokončila 125 hodín verejnoprospešných prác, ktoré jej súd nariadil absolvovať po tom, ako prokurátor Terry White koncom januára uviedol, že neverí, že 28-ročná Lohan naozaj odpracovala pôvodných 240 hodín trestu.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z New Yorku o ukončení verejnoprospešných prác informovala prostredníctvom služby Instagram. "Misia splnená. Dokončila som verejnoprospešné práce. Tvrdá práca sa vypláca. Ďakujem všetkým, ktorý mi umožnili vykonávať dobrovoľnícku službu, zatiaľ čo som bola v New Yorku. Boh vás žehnaj. Amen," napísala.


Lohan pôvodne dostala 240 hodín verejnoprospešných prác ako súčasť podmienečného trestu za dopravnú nehodu z júna 2012, keď narazila autom do nákladiaka, pričom porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Na ich absolvovanie mala čas do 28. februára. Na podnet spomínaného Terryho Whitea jej potom súd vo februári nariadil absolvovať ďalších 125 hodín. Tie sa snažila odpracovať napríklad zverejňovaním statusov na sociálnej sieti Facebook pre istú charitatívnu organizáciu. Sudca jej to však neuznal s tvrdením, že verejnoprospešné práce sa nemôžu vykonávať virtuálne. Od polovice mája preto pomáhala v Duffield Children's Center v newyorskom Brooklyne. V prípade, ak by si trest nestihla odpracovať do 28. mája, hrozil jej pobyt za mrežami.


Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies