Ozbrojenec zastrelil na Ukajine 2 ľudí, ďalších drží ako rukojemníkov

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 17:12 • 2 min
Ozbrojenec zastrelil na Ukajine 2 ľudí, ďalších drží ako rukojemníkov

KYJEV - Ozbrojený muž zastrelil v pondelok na severovýchode Ukrajiny dvoch ľudí a ďalších dvoch v súčasnosti drží ako rukojemníkov na benzínovej pumpe.

slovakia

left justify in out

Informovalo o tom ukrajinské ministerstvo vnútra. Páchateľ, 48-ročný muž, pri streľbe v meste Ľubotyn v Charkovskej oblasti na severovýchode Ukrajiny zabil dvoch ľudí, následne sa z miesta činu odviezol na neďalekú čerpaciu stanicu, kde vzal ďalšie dve osoby ako rukojemníkov. "Príslušníci polície práve vyjednávajú prepustenie rukojemníkov... a podnikajú kroky na zadržanie útočníka," vyhlásilo ministerstvo vnútra na svojej internetovej stránke, pričom žiadne ďalšie detaily k správe neposkytlo.

 

Oblasť je dostatočne ďaleko od konfliktnej zóny na východe Ukrajiny, kde medzi sebou bojujú armádne zložky a proruskí povstalci. Incident má pravdepodobne čisto kriminálny motív.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies