Sharon Osbourne skolabovala, musí odpočívať

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 10:15 • 2 min
Sharon Osbourne skolabovala, musí odpočívať

BRATISLAVA - Britská televízna osobnosť a manželka hudobníka Ozzyho Osbourna Sharon Osbourne skolabovala pre fyzické aj psychické vyčerpanie.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatdvaročná rodáčka z Londýna sa zrútila doma v Los Angeles po náročných pracovných cestách do Toronta a New Yorku. Podľa lekárov je "extrémne vyčerpaná". Informácie potvrdili jej zástupcovia pre americký týždenník People a dodali, že Osbourne bude musieť približne mesiac odpočívať. Preruší teda aj nakrúcanie televíznej šou The Talk, v ktorej pôsobí ako jedna z moderátoriek.


Sharon Osbourne sa stala známou predovšetkým vďaka reality šou Osbournovci (2005 - 2005), neskôr účinkovala ako porotkyňa napríklad v súťažiach America's Got Talent a The X Factor. S Ozzym Osbournom sa zosobášila v roku 1982. Majú spolu dve dcéry, 31-ročnú Aimee a 30-ročnú Kelly a tiež 29-ročného syna Jacka.
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies