Sobotňajšie oslavy v Trenčíne budú na štadióne i na námestí

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 14:45 • 2 min
Sobotňajšie oslavy v Trenčíne budú na štadióne i na námestí

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín si spolu s realizačným tímom prevezmú novú majstrovskú trofej s názvom "Esencia hry", ktorá vzišla z hlasovania fanúšikov, v sobotu 23. mája po dueli s MŠK Žilina v rámci predposledného 32. kola Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, dve kolá pred koncom najvyššej súťaže majú zverenci trénerskej dvojice Martin Ševela - Ivan Vrabec nepreklenuteľný osembodový náskok práve pred najväčším súperom zo Žiliny a tešia sa v predstihu z celkového triumfu. Historicky najúspešnejšiu sezónu okorenili hráči Trenčína ziskom double: v prvomájovom finále v Poprade zvládli lepšie jedenástkovú "lotériu" proti Senici.

 

Klub spod hradu Matúša Čáka po dohode s MŠK Žilina uvoľnil do predaja ďalších 500 vstupeniek na spomenutý sobotňajší ligový duel. Pre fanúšikov AS Trenčín sú k dispozícii do sektoru hostí - tzv. "klietky". "Aj touto cestou ďakujeme žilinskému klubu za ústretový prístup. Veríme, že fanúšikovia nášho klubu túto možnosť privítajú a v sobotu bude vypredaný aj sektor vedľa krytej tribúny. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Záujemcovia si ich môžu obstarať na predajných miestach spoločnosti alebo prostredníctvom webovej stránky www.ticketportal.sk. Po zápase proti Žiline je pripravené odovzdávanie majstrovskej trofeje a medailový ceremoniál," informuje internetová stránka trenčianskeho klubu.

 

Samotné oficiálne oslavy sa uskutočnia v sobotu 23. mája na Mierovom námestí v Trenčíne. "AS Trenčín pripravil pre fanúšikov, ktorí sa nedostanú priamo na štadión a chcú si vychutnať atmosféru zápasu proti MŠK Žilina, ´live´ prenos priamo na Mierovom námestí. Stretnutie má v sobotu výkop o 17.15 h. Okrem veľkoplošnej obrazovky je pripravený program, ten sa začne už o 16.00 h. Pripravený je moderátor, DJ a množstvo súťaží pre deti. Veríme, že utvoríme rovnako skvelú atmosféru, ako bude na štadióne. Všetkých, ktorí budú na námestí, pozývame aj na záverečný medailový ceremoniál. Po stretnutí bude otvorený vstup na plochu štadióna na Sihoti," dopĺňa informácie web astrencin.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies