Tréner Ramsey bude pokračovať v QPR aj napriek zostupu

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 07:40 • 2 min
Tréner Ramsey bude pokračovať v QPR aj napriek zostupu

LONDÝN - Chris Ramsey bude pokračovať vo funkcii trénera futbalistov Queens Park Rangers aj napriek tomu, že sa mu nepodarilo zachrániť klub v najvyššej súťaži. O vypadnutí "jazdcov" z Premier League rozhodla prehra s Manchestrom City 0:6 začiatkom mája.

slovakia

left justify in out

Ramsey nahradil na lavičke západolondýnskeho klubu Harryho Redknappa vo februári, odvtedy vyhral s tímom tri zo štrnástich stretnutí. Vedenie QPR však bolo spokojné s jeho prístupom a v utorok oznámilo, že s 53-ročným koučom podpísalo kontrakt na tri nadchádzajúce sezóny. "Už v momente, keď Chris u nás začínal, bol vo veľmi ťažkej pozícii. Aj napriek tomu, že sme zostúpili, sme boli ako dozorná rada spokojní s jeho prácou. Ukázal profesionalizmus a zmysel pre detail. Čaká ho čerstvý štart v novej sezóne, verím, že bude úspešný," povedal majiteľ klubu Tony Fernandes.

 

Ramsey sa na pokračovanie svojej práce na Loftus Road teší. "Verím, že svedomitou prácou sa nám podarí prebudovať klub na úspešnú organizáciu. Máme záväzok k fanúšikom, práve kvôli nim musíme vytvoriť mužstvo, na ktoré budú hrdí," dodal Ramsey.

 

QPR čaká v záverečnom kole Premier League v nedeľu Leicester City.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies