Dúfali, že budú mať dievčatko: Americkému páru, ktorý má 12 synov, sa narodil znova chlapec

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 12:04 • 2 min
Dúfali, že budú mať dievčatko: Americkému páru, ktorý má 12 synov, sa narodil znova chlapec

WASHINGTON - Svojho trinásteho syna privítali v stredu ráno na svet manželia Jay a Kateri Schwandtovci z amerického mesta Grand Rapids v štáte Michigane.

slovakia

left justify in out

V súlade s rodinnou tradíciou nechceli pred narodením vedieť, či to bude opäť chlapec, alebo vytúžené dievčatko. Majú totiž iba synov, informovala dnes BBC.

 

"Rozmýšľal som, že ak to bude dievča, neviem, ako budem reagovať," povedal 40-ročný otec tesne po tom, ako sa narodil jeho najmladší syn.

 

Jay a Kateri už majú 12 synov vo veku od 21 mesiacov do 22 rokov. Ich najstarší syn sa volá Tyler (22 rokov), nasledujú ho Zach (19), Drew (18), Brandon (16), Tommy (13), Vinnie (12), Calvin (10), Gabe (8), Wesley (6), Charlie (5), Luke (3) a Tucker (21 mesiacov).

 

 

Ich matka konštatovala, že také množstvo detí znamená aj "veľa zmätku, chaosu, ale aj lásky".

 

Rodičia teraz hľadajú meno pre novorodenca a o pomoc požiadali svojich synov, chlapci sa však zatiaľ na mene nezhodli, uviedla BBC.

 

Kateri Schwandtová má tiež 40 rokov a pochádza z rodiny so 14 deťmi. Narodila sa ako trinásta v poradí a povedala, že si uvedomujú význam, že sa im 13. dieťa narodilo 13. dňa v mesiaci.

 

Matke aj bábätku sa darí dobre, odpočívajú v nemocnici.

 

Na otázku, či si rodičia trúfnu ešte aj na 14. dieťa, Jay Schwandtová odpovedal: "Nikdy nehovorte nikdy".

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies