Ian Wright vyzval Arsenal, aby kúpil Škrtela

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 14:55 • 2 min
Ian Wright vyzval Arsenal, aby kúpil Škrtela

LONDÝN - Niekdajší vynikajúci útočník Arsenalu Londýn Ian Wright vyzval tento anglický futbalový klub, aby z konkurenčného FC Liverpool angažoval kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročný bývalý anglický reprezentant nabáda "kanonierov", aby po 30-ročnom strednom obrancovi siahli, kým so svojím súčasným zamestnávateľom nepodpíše nový kontrakt. Škrtel má na Anfielde na stole trojročnú zmluvu.

 

"Jednoznačne by ho mal získať niektorý z tímov prvej štvorky anglickej Premier League. Bol by som nadšený, keby prestúpil do Arsenalu," citoval Wrighta portál squawka.com. 

 

Martin Škrtel sa po letnom odchode kapitána Stevena Gerrarda do zámoria stane druhým najdlhšie slúžiacim hráčom LFC v súčasnej kabíne. Na Merseyside pôsobí od januára 2008. O rok viac v červenom drese má na konte brazílsky defenzívny stredopoliar Lucas Leiva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies