Tévez znova prišiel o vodičák: Prekročil rýchlosť o 50 km/h

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 09:58 • 2 min
Tévez znova prišiel o vodičák: Prekročil rýchlosť o 50 km/h

TURÍN - Útočník talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Carlos Tévez opäť prišiel o vodičský preukaz.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročného Argentínčana zastavila hliadka pri prejazde tunelom Mont Blanc medzi Talianskom a Francúzskom v rýchlosti takmer 120 km/h, pričom maximálna povolená je 70 km/h. Informáciu priniesol portál mirror.co.uk.


Rodák z Buenos Aires už v minulosti mal problémy pre nedodržiavanie pravidiel cestnej premávky. V roku 2013 ešte z čias pôsobenia v Manchestri City mal zákaz sadnúť si za volant na šesť mesiacov za ignorovanie pokút za nepovolenú rýchlosť a neskôr ho zatkli za podozrenie zo šoférovania bez vodičského oprávnenia. Po dokázaní priestupku dostal ďalší polročný zákaz, pokutu 1000 libier a nariadenie odpracovať 250 hodín verejnoprospešných prác.


Tévezova nebezpečná jazda môže mať dopad na jeho klubové povinnosti, Juventus sa na budúci týždeň predstaví v Madride proti Realu v odvete semifinále Ligy majstrov. Turínčania v prvom dueli zvíťazili 2:1, práve Tévez strelil v 58. min rozhodujúci gól z pokutového kopu a vypracoval aj otvárací zásah Álvara Moratu z úvodu zápasu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies