VIDEO Hanba pre Slovensko: Piskot našich fanúšikov počas nórskej hymny

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 14:02 • 2 min
VIDEO Hanba pre Slovensko: Piskot našich fanúšikov počas nórskej hymny

OSTRAVA – S týmto si naši fanúšikovia dobré meno vo svete určite nespravili. Počas nórskej hymny začali hlasno pískať a spravili tak hanbu celému nášmu národu.

slovakia

left justify in out

Našich fanúšikov je počas zápasu v Ostrave poriadne počuť. Našich chlapcov ženú aj keď sa im nedarí, čo je v našich končinách unikát. Dokonca v zápase s Nórskom sa v 10. Minúte tretej tretiny postavili a začali spievať „Macejka“. Išlo o nápad Jána Lašáka.

 

 

Naši hokejisti napokon zápas s Nórskom prehrali, a tak sa po zápase v ostravskej ČEZ Aréne hrala Nórska hymna. Naši fanúšikovia asi nepoznajú úctu k súperovi a ani k štátnej hymne, a tak počas nej nahlas pískali.

 

 

Za piskot slovenských fanúšikov sa v priamom prenose ospravedlňoval aj komentátor Pavol Gašpar.

 

„Kultúra“ na tribúne

 

Niektorí slovenskí fanúšikovia robia hanbu nášmu národu kade chodia. V zápase našich hokejistov so Slovincami sa na tribúne strhla bitka za stavu 0:1. Nebola to však bitka dvoch znepriatelených fanúšikovských táborov, ale pobili sa naši medzi sebou.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies