Lewandowski trénoval s maskou na tvári, proti Barcelone chce nastúpiť

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 17:22 • 2 min
Lewandowski trénoval s maskou na tvári, proti Barcelone chce nastúpiť

MNÍCHOV - Poľský futbalista Robert Lewandowski sa vrátil do tréningového procesu Bayernu Mníchov, ale na tvári mal ochrannú masku. Ako uvádza DPA, stále nie je jasné, či bude bavorskému tímu k dispozícii na prvý semifinálový zápas Ligy majstrov proti FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Lewandowski má nalomený nos a sánku po strete s brankárom Dortmundu v minulotýždennom semifinále Nemeckého pohára. Mitchell Langerak ho vo výskoku atakoval tak, že mu spôsobil aj ľahší otras mozgu. "Som späť," uviedol kanonier Bayernu na sociálnej sieti a pripojil fotku s maskou. Vyjadri tiež nádej, že mu jeho súčasný stav dovolí nastúpiť na barcelonskom Camp Nou. Obranca Jerome Boateng sa vyjadril, že Lewandowski urobil na tréningu dobrý dojem: "Robert je statočný. Myslím, že si zvykne aj na masku." 
     

Bayern má v tíme riadny lazaret. Pre zranenia asi nebude môcť počítať s jagavou légiou borcov ako Arjen Robben, Franck Ribery, David Alaba, pričom Javi Martinez sa len v týchto dňoch vrátil po dlhotrvajúcej absencii, ale v prípade štartu proti Barcelone je odhodlaný: "Som pripravený pomôcť tímu. Máme srdce a veľký cieľ. Budeme bojovať až na smrť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies