Ministerstvo vnútra nakupuje 190-tisíc párov ponožiek za takmer pol milióna eur

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 10:04 • 2 min
Ministerstvo vnútra nakupuje 190-tisíc párov ponožiek za takmer pol milióna eur

BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra (MV) SR nakupuje 190.000 párov ponožiek za 499.200 eur. Policajtom by mali vydržať zhruba rok. Zmluvu medzi MV SR a spoločnosťou Fintex, s r.o. zverejnili v centrálnom registri zmlúv.

slovakia

left justify in out

Predávajúci sa podľa zmluvy zaviazal dodať ministerstvu ponožky do 15. júna tohto roka. „Ponožky nakupujeme pre príslušníkov PZ, sú súčasťou výstroja, nosia ich teda vo výkone služby. Zásoby, ktoré nám dodajú na základe kúpnej zmluvy, by mali Policajnému zboru vystačiť na viac ako rok. Objednávame šesť druhov ponožiek a podkolienok v rôznych veľkostných sortimentoch na nosenie v teplom i chladnejšom počasí,“ informoval Tlačový odbor Kancelárie ministra vnútra. Najhlbšie siahlo ministerstvo do vrecka pri 10.000 pároch termopodkolienok, kde za jeden pár zaplatí 3,83 eura bez DPH.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies