Facebook začne uprednostňovať príspevky od vašich priateľov

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 14:45 • 2 min
Facebook začne uprednostňovať príspevky od vašich priateľov

SILICON VALLEY - Facebook oznámil niekoľko zásadných zmien k fungovaniu hlavnej stránky Noviniek. Po novom sa zvýši zobrazovanie príspevkov od vašich priateľov a zníži viditeľnosť príspevkov z rôznych stránok, ktoré sledujete.

slovakia

left justify in out

Produktový manažér Max Eulenstein na svojom blogu napísal, že rozhodnutie spoločnosti urobiť túto zmenu, bolo založené čisto na spätnej väzbe užívateľov.

"Ďalšia zmena sa bude snažiť zabezpečiť, aby obsah ako sú fotografie, videá, statusy alebo odkazy zverejnené priamo od priateľov, na ktorých vám záleží, bude v Novinkách vyššie. Bude tak menej pravdepodobné, že vám niečo ujde."

Táto aktualizácia s najväčšou pravdepodobnosťou zníži počet príspevkov, ktoré zverejňujú vami sledované stránky. Eulenstein však trvá na tom, že aktualizácia negatívne nezasiahne tých, ktorí sledujú na hlavnej stránke najnovšie správy.

"Ak si budete chcieť prečítať správy alebo reagovať na príspevky stránok, ktoré sledujete, tak ich obsah stále budete vidieť v Novinkách. Táto aktualizácia sa bude snažiť vytvoriť rovnováhu obsahu pre každého jednotlivca."

Facebook ďalej bude znižovať počet upozornení na priateľov, ktorí zverejňujú alebo komentujú príspevky, ktorých obsah s vami nesúvisí.

Takže čo to znamená pre bežného užívateľa? V konečnom dôsledku by sa mala masívne zvýšiť relevantnosť obsahu od vašich priateľov, s ktorými ste v priamom kontakte a taktiež aj stránok, ktoré ponúkajú kvalitné novinky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies