Kanye West uzavrel mimosúdnu dohodu s napadnutým fotografom

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 09:57 • 2 min
Kanye West uzavrel mimosúdnu dohodu s napadnutým fotografom

BRATISLAVA - Americký rapper a producent Kanye West uzavrel mimosúdnu dohodu s fotografom Danielom Ramosom, ktorý ho zažaloval za napadnutie.

slovakia

left justify in out

To, či Ramos dostal od 37-ročného rodáka z Atlanty finančné odškodnenie, nie je známe, no jednou z podmienok dohody bolo, že sa mu rapper osobne ospravedlní. Oboch mužov krátko na to odfotografovali, ako si podávajú ruky. Súdny proces v tomto prípade sa mal začať 14. apríla, no Ramos a jeho právnička Gloria Allred po uzatvorení dohody žalobu stiahli.


West a Ramos sa dostali do potýčky 19. júla 2013 na letisku v Los Angeles, keď rapper prechádzal okolo skupiny fotografov, zrazu sa obrátil na jedného z nich a povedal: "Vy sa ma snažíte dostať do problémov, aby som na vás vybehol a musel vám zaplatiť 250-tisíc dolárov." Následne napadol Ramosa, ktorého museli ošetriť v nemocnici. Westa obžalovali z napadnutia a pokusu o krádež, druhé menované obvinenie však neskôr stiahli. Rapper na súde nepoprel, že sa skutok stal, no svoju vinu nepriznal. Vlani v marci mu súd udelil dvojročnú podmienku a taktiež mu nariadil absolvovať 250 hodín verejnoprospešných prác, 24 sedení s terapeutom na zvládanie hnevu a zaplatiť fotografovi škodu na jeho fotoaparáte. Ramos však aj napriek tomuto verdiktu podal na Westa aj občiansku žalobu.


Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna). V súčasnosti pripravuje siedmu sólovku So Help Me God.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies