Jenna Coleman a Charles Dance si zahrajú vo filme Me Before You

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 18:27 • 2 min
Jenna Coleman a Charles Dance si zahrajú vo filme Me Before You

USA -

slovakia

left justify in out

Anglická herečka Jenna Coleman, známa z projektu Pán času (2005), v ktorom účinkuje od roku 2012 a herec, scenárista a režisér Charles Dance, ktorého môžu diváci a diváčky poznať ako Tywina Lannistera zo seriálu Hra o tróny (2011) sa predstavia v snímke Me Before You. Hlavné úlohy dostali Emilia Clarke a Sam Claflin. Informoval o tom portál Deadline.


O réžiu filmu, ktorý nakrútia podľa románu Predtým ako som ťa poznala (2012) spisovateľky Jojo Moyes, sa postará Thea Sharrock. Scenár napísala Moyes spolu so Scottom Neustadterom a Michaelom H. Weberom. Produkcie sa ujali Karen Rosenfelt a Alison Owen. Sue Baden-Powell je výkonnou producentkou.


Príbeh knihy Predtým ako som ťa poznala sa zameriava na dievča z malého mesta Lou (Emilia Clarke) a úspešného muža Willa (Sam Claflin), ktorí sú celkom rozdielni. Will po nehode skončí na vozíčku a zrúti sa mu celý svet. Všetko sa však zmení, keď do jeho života vstúpi Lou.
Informácie pochádzajú z webstránky deadline.com.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies