Brankár CSKA Sofia si musel požičať peniaze na nájom od rodičov

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 17:45 • 2 min
Brankár CSKA Sofia si musel požičať peniaze na nájom od rodičov

SOFIA – Brankár bulharského futbalového tímu CSKA Sofia Maksims Uvarenko tvrdí, že bol nútený požičať si peniaze od svojich rodičov potom, čo už tri mesiace nevidel výplatu.

slovakia

left justify in out

Bulharský klub požiadal svojich fanúšikov o finančnú pomoc, keďže im hrozí vylúčenie z najvyššej futbalovej súťaže kvôli dlhom.

Lotyšský brankár Uvarenko prišiel do CSKA počas januárového prestupového obdobia a teraz miestnym médiám povedal: "Ešte som nedostal žiadnu výplatu. Bol som nútený požičať si nejaké peniaze od rodičov, aby som mohol zaplatiť nájom."

Klub CSKA Sofia je 31-násobným majstrom Bulharska a semifinalista Európskeho pohára v rokoch 1967 a 1982. Finančné problémy pretrvávajú od roku 2006, keď klub predal jeho vtedajší majiteľ Vasil Bozhkov.

Klub nemá vysporiadané dlhy s Bulharským národným inštitútom sociálneho zabezpečenia a rovnako ani s Národným finančným úradom. Napriek týmto problémom sa však tím aktuálne nachádza na druhej priečke tabuľky za Ludogoretsom Razgrad.

"Nedostatok peňazí je najväčší problém, s akým som sa v CSKA stretol," dodal 28-ročný Uvarenko, ktorý od svojho príchodu nastúpil iba v jedinom zápase. "Moja žena a ja čakáme dieťa, takže si nemôžeme dovoliť zostať bez peňazí."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies