V Prahe úspešná generálka Bratislava Monarchs na novú sezónu

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 13:45 • 2 min
V Prahe úspešná generálka Bratislava Monarchs na novú sezónu

BRATISLAVA - Hráči najúspešnejšie slovenského klubu amerického futbalu Bratislava Monarchs uspeli v generálke na novú sezónu, keď v nedeľu zvíťazili na pôde pražských Hippos vysoko 62:6. Pre "panovníkov" to bola generálka na štart v maďarskej ligovej súťaži, v ktorej majú rovnako vysoké ambície. V nej začínajú už na Veľkonočnú nedeľu, keď sa v Budapešti predstavia proti tamojším Újpest Bulldogs.

slovakia

left justify in out

Monarchs v prvom polčase (41:6) nasadili základnú zostavu, dva touchdowny zaznamenal Štefan Slovák, po TD si pripísali aj Paul de Pass, Juraj Sanitra a Šimon Bauer. V druhom polčase už išli hrať aj všetci hráči z lavičky, ktorým sa podarilo výsledok ešte prikrášliť.

 

"Vysoké skóre je kruté voči súperovi, ktorý rozhodne nebol tak výrazne slabší. Urobil ale niekoľko chýb, keď ľahko strácal lopty a my sme šance využívali. Bol to férový zápas, v ktorom sa v dobrom svetle ukázali naše zahraničné posily. Priestor dostala aj celá lavička, takže vládne spokojnosť. Už v nedeľu začíname našu premiérovú účasť v maďarskej lige. Aj v nej máme vysoké, dá sa avizovať, že finálové ambície," povedal TASR zástupca Monarchs Ľudovít Gálka.

 

výsledok:

Praha Hippos - Bratislava Monarchs 6:62 (6:41)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies