Občania môžu upozorniť na diery na cestách

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 17:38 • 2 min
Občania môžu upozorniť na diery na cestách

BRATISLAVA - Stav výtlkov na cestách je v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto po zimnom období podľa prvých odhadov priaznivejší ako po predošlom zimnom období, informoval Ján Borčin z novomestského úradu.

slovakia

left justify in out

Minulý rok opravili v mestskej časti 725 výtlkov, na čo potrebovali 46,5 tony materiálu. Mestská časť kontroluje kvalitu ciest III. a IV. triedy, ktoré má vo svojej správe. "Výtlky môžu občania nahlásiť správe komunikácií, referátu cestného hospodárstva na Miestnom úrade Nové Mesto. V prípade komunikácií I. a II. triedy, ktoré má v správe magistrát hlavného mesta Bratislavy, sa treba obrátiť na oddelenie správy komunikácií," dodal.

 

Aj mestská časť Petržalka udržiava cesty III. a IV. triedy, čo sú zväčša vnútrosídliskové komunikácie. Podnety, ktoré sa týkajú týchto komunikácií, môžu obyvatelia nahlásiť na referát technických činností oddelenia nakladania s majetkom na číslach 02/68 288 772, 02/68288 773. Ako povedal Michal Kaliňák z petržalského úradu, v tomto roku budú postupne opravovať výtlky v cestách v častiach Dvory, Háje a Lúky. "Na tento účel spotrebujeme približne 40 ton asfaltu, teda objem ako minulý rok," poznamenal Kaliňák s tým, že to bude stáť približne 15-tisíc eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies