Ružomberok na jar neprehral, v sobotu hostí Košice

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 14:09 • 2 min
Ružomberok na jar neprehral, v sobotu hostí Košice

RUŽOMBEROK - Hoci asociačný termín znamená prestávku vo futbalových súťažiach, slovenská Fortuna liga má v sobotu na programe predsa jeden majstrovský zápas. Ide o predohrávku 30. kola, v ktorej Ružomberok privíta od 14.30 h na svojom trávniku Košice. Dôvodom sú plánované rozsiahle práce na štadióne pod Čebraťom.

slovakia

left justify in out

"Je to normálne. Doteraz som sa s tým nestretol, ale nie je to nič zvláštne, neruší nás to. Tento termín určite nebude pre naše mužstvo nevýhodou," uviedol na oficiálnej internetovej stránke domáceho MFK tréner Ivan Galád. Liptáci v jarnej časti ligy ešte neprehrali, hoci treba spomenúť, že všetky štyri zápasy odohrali na domácom ihrisku. Vyťažili z nich osem bodov (2-2-0). Pred sobotným súperom sa majú na pozore. "Košice sú výborné mužstvo a podľa môjho názoru patria na Slovensku do tretieho miesta," domnieva sa Galád.

 

Ružomberku patrí po 23. kolách 10. priečka v tabuľke Fortuna ligy, pred poslednou Banskou Bystricou má 6-bodový náskok. Sobotných súperov delí v tabuľke päť bodov, Košice sú siedme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies