Zlatan Ibrahimovič strelil hetrik a lopta letela domov prvou triedou

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 11:15 • 2 min
Zlatan Ibrahimovič strelil hetrik a lopta letela domov prvou triedou

PARÍŽ – V piatkovom zápase PSG proti Lorientu sa podarilo Zlatanovi Ibrahimovičovi steliť hetrik a podľa tradície mal právo vziať si loptu domov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný švédsky fenomén pomohol svojmu tímu zvíťaziť v piatkovom ligovom zápase proti Lorientu 3-1, keď sa mu podarilo streliť hetrik. V drese parížskeho tímu dal už 99 gólov a od klubového rekordu ho delí už iba 10 presných zásahov. So 109 gólmi ho zatiaľ drží Pauleta, avšak niet pochýb o tom, že je iba otázkou času, kedy ho Zlatan prekoná.
 

Vo futbale panuje tradícia, že prvý hráč, ktorý v zápase dosiahne hetrik, má právo vziať si loptu domov. Na veľké prekvapenie, však rozhodca na konci zápasu odmietol dať loptu Zlatanovi bez akéhokoľvek vysvetlenia. Nebol by to však Zlatan, keby si takéto niečo nechal.

Nie je známe ako sa mu to podarilo, ale Zlatan na svojom Instagrame zverejnil fotku, na ktorej je lopta zo zápasu proti Lorientu. K fotke pridal aj svojský komentár: "Pre tých z vás, ktorí sa pýtajú, kde je lopta..."

Lopta zo zápasu letela domov v prvej triede a čaká ju život v luxusnej Zlatanovej rezidencii.

 

 

For those of you who are wondering where the ball is...

Fotka zveřejněná uživatelem IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies