Twente nepredĺži zmluvu s Rendlom

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 07:50 • 2 min
Twente nepredĺži zmluvu s Rendlom

ENSCHEDE - Holandský futbalový klub FC Twente Enschede nepredĺži spoluprácu so siedmimi hráčmi, ktorým sa na konci tejto sezóny 2014/2015 končia kontrakty. Medzi sedmičkou futbalistov je aj Slovák Andrej Rendla. Informovali o tom viaceré holandské zdroje.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Banskej Bystrice má ťažko uveriteľnú smolu. Rendlove patálie s kolenami sa začali krátko po transfere do FC Twente, celkovo absolvoval päť chirurgických zákrokov. Hroziaci koniec kariéry odvrátila operácia v marci 2013 v belgických Antverpách, do diania sa vrátil v novembri. Slovák od svojho prestupu z Dukly Banská Bystrica v roku 2007 odohral za Twente a Heracles Almelo (hosťovanie) dovedna iba 21 zápasov, v predchádzajúcej sezóne ich bolo 6 za rezervu svojho zamestnávateľa.

 

Andrej Rendla kedysi debutoval v najvyššej slovenskej súťaži ako 16-ročný. V septembri minulého roka web Tubantia referoval o jeho ďalších zdravotných ťažkostiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies