Sestry Nízlové neplánujú žiť v Amerike

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 16:06 • 2 min
Sestry Nízlové neplánujú žiť v Amerike

BRATISLAVA - Veronika a Daniela Nízlové, známe ako duo TWiiNS, by sa podľa vlastných slov nikdy nechceli usadiť v Amerike.

slovakia

left justify in out

„V Amerike by sme žiť nechceli, Slovensko máme najradšej a chceme tu mať taký základ. Predsa tu máme rodinu a priateľov, vonku by nám všetci chýbali. Sme na Slovensko veľmi naviazané,“ zhodli sa v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Napriek láske k rodnej vlasti bolo však od začiatku ich cieľom tvoriť piesne pre zahraničné publikum. „Našim cieľom vždy bolo ísť s tvorbou von, preto sme od začiatku spievali po anglicky. So slovenčinou by sme vonku asi moc neuspeli,“ poznamenala Daniela. „V angličtine sa celkovo oveľa ľahšie spieva aj frázuje. Teraz pripravujeme novú pesničku v anglickej aj v slovenskej verzii a po slovensky je ťažké to otextovať, aby to znelo a malo to aj nejakú pointu. Je veľmi ťažké trafiť sa tak, aby to neznelo krkolomne,“ vysvetlila. 

 

Za veľkú mláku sa mladé rodáčky z Hronského Beňadika podľa vlastných slov vrátia len v prípade, že sa im tam naskytnú nové pracovné príležitosti. „Do Ameriky pôjdeme len vtedy, keď tam budeme niečo pracovne riešiť, inak tam nemáme dôvod ísť. Naďalej však chceme vydávať songy aj medzinárodne a v budúcnosti plánujeme vonku ešte nejaké vystúpenia,“ uzavrela Daniela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies