V nominácii Španielska dvaja nováčikovia Vitolo a Asenjo

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 14:13 • 2 min
V nominácii Španielska dvaja nováčikovia Vitolo a Asenjo

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque povolal na zápas kvalifikácie EURO 2016 proti Ukrajine aj Vitola z FC Sevilla.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný ofenzívny stredopoliar si odkrúti debut v národnom tíme spolu s brankárom Sergiom Asenjom z Villarrealu. Do kádra sa vrátil aj brazílsky rodák, útočník Chelsea Londýn Diego Costa, ktorý nehral v posledných dvoch dueloch Španielska v roku 2014. V útoku sa pobije o miesto s Alvarom Moratom z Juventusu a Pedrom z Barcelony.

 

Španielom patrí po štyroch zápasoch kvalifikácie druhá priečka v C-skupine. Na vedúce Slovensko, ktoré ich zdolalo v októbri v Žiline 2:1, strácajú tri body.

 

Del Bosqueho zverenci nastúpia proti Ukrajine 27. marca na domácom ihrisku, o štyri dni neskôr si v prípravnom stretnutí v Amsterdame zmerajú sily s Holandskom.

 

Nominácia:

Brankári: Iker Casillas (Real Madrid), David De Gea (Manchester United), Sergio Asenjo (Villarreal)

Obrancovia: Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Marc Bartra (Barcelona), Juanfran (Atletico Madrid), Raul Albiol (Neapol), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Juan Bernat (Bayern Mníchov)

Stredopoliari: Mario Suarez (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), David Silva (Manchester City), Vitolo (Sevilla), Isco (Real Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea)

Útočníci: Alvaro Morata (Juventus), Pedro (Barcelona), Diego Costa (Chelsea)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies