Mladík z Man Utd ponúkal žene peniaze za sex v trojke

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 13:41 • 2 min
Mladík z Man Utd ponúkal žene peniaze za sex v trojke

MANCHESTER - Iba pár dní po ligovom debute futbalového stredopoliara Andreasa Pereiru v anglickom tíme Manchester United sa na svetlo sveta dostala nepríjemná aféra tohto v Belgicku narodeného mládežníckeho reprezentanta Brazílie.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný mladík totiž ponúkal 10-tisíc libier svojej rovesníčke za sex v trojici s ním a spoluhráčom Paddym McNairom. Pereira a McNair sa s Kelly McKinneyovou spoznali na klubovom vianočnom večierku. "Skoro som spadla zo stoličky, keď mi ponúkol 10-tisíc libier za 'trojku'. Čo mala znamenať takáto prízemnosť? Nie som ten typ a považovala som to za veľmi urážlivé," povedala 19-ročná žena pre anglické bulvárne periodikum The Sun.

 

Pereira si mal dievčinu nájsť na sociálnej sieti a začal jej písať. Po istom čase sa jej opýtal, či by nechcela niečo urobiť s ním a McNairom. Na otázku, čo konkrétne Pereira myslí, dostala odpoveď: "Trojku. Postaráme sa o teba. Máš záujem? Povedz si cenu. Sme pripravení zaplatiť po 5-tisíc."

 

McKinneyová s futbalistom prerušila kontakt, no brazílsky mládežnícky reprezentant sa jej opäť ozval začiatkom marca. Znovu žene ponúkal sex, rovnako to malo byť aj s ďalším kamarátom a zasa za peniaze. Na základe správy v uvedenom periodiku nie je známe, či McNair vedel o aktivite svojho spoluhráča Pereiru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies