Elton John vyzval na bojkot značky Dolce & Gabbana

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 15:23 • 2 min
Elton John vyzval na bojkot značky Dolce & Gabbana

LONDÝN - Britský spevák Elton John vyzval dnes na bojkot talianskej módnej značky Dolce & Gabbana po tom, ako táto dvojica návrhárov označila deti narodené prostredníctvom umelého oplodnenia za "syntetické".

slovakia

left justify in out

Spevák, ktorý so svojím manželom Davidom Furnishom vychováva dve deti, na sociálnej sieti Instagram zaútočil na taliansku dvojicu za ich kritiku rodín gayov a využívania umelého oplodnenia.
      

Domenico Dolce a Stefano Gabbana, ktorí sú obaja homosexuáli a kedysi tvorili pár, v rozhovore pre taliansky magazín Panorama tento víkend uviedli, že nesúhlasia s myšlienkou rodiny dvoch gayov, čo si adoptujú deti porodené náhradnou matkou, pričom takýchto potomkov označili za "syntetických", píše denník The Daily Mail.
      

John v reakcii napísal: "Ako sa opovažujete nazývať moje nádherné deti syntetickými? Umelé oplodnenie je zázrak, ktorý umožnil celým zástupom ľudí - heterosexuálom aj gayom - splniť si sny o vlastnom dieťati. Vaše zmýšľanie je zastarané ako vaša móda. Viac si už neoblečiem Dolce & Gabbana." Pripojil i hashtag #BoycottDolceGabbana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies