To nedomyslela: Dominika Cibulková zverejnila na internete citlivé údaje svojho priateľa

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 18:12 • 2 min
To nedomyslela: Dominika Cibulková zverejnila na internete citlivé údaje svojho priateľa

BRATISLAVA – Naša najlepšia tenistka Dominika Cibulková (25) mala radšej dvakrát merať a až potom zverejniť fotografiu občianskeho a vodičského preukazu svojho priateľa Michala Navaru (30) na sociálnej sieti Instagram.

slovakia

left justify in out

Dominika, ktorá je po operácii ľavej nohy, veľmi rada komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Pravidelne pridáva fotografie zo svojho života. Tentoraz chcela svojich fanúšikov pobaviť fotografiami svojho priateľa, ale miesto toho mu poriadne zavarila.

 

 

 

 

 

Tenistka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila fotografiu občianskeho a vodičského preukazu s popisom: „Nájdi 5 rozdielov, prepáč láska, ale toto je moc.“ Zverejnila však aj všetky citlivé údaje, na ktoré ihneď zareagovali jej fanúšikovia.

 

img

 

"Ruky hore pre Dominiku, ktorá išla na instagram a kúpila rovno televízory pre celú republiku,“ znel najvtipnejší z nich. Na fotografii sa dalo poľahky prečítať všetko, čo treba na to, aby si niekto zobral na Michala Navaru pôžičku.

 

Dominika už fotografiu zmazala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies