Nové Zámky nenastúpili na prvý duel finále play-off MOL ligy

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:53 • 2 min
Nové Zámky nenastúpili na prvý duel finále play-off MOL ligy

MIŠKOVEC - Hokejisti Nových Zámkov nenastúpili v nedeľu na prvý finálový duel play-off nadnárodnej MOL ligy na pôde maďarského Miškovca.

slovakia

left justify in out

Ako na klubovom webe uviedol prezident HC Nové Zámky František Sucharda, dôvodom je vysoko neprofesionálne správanie vedenia súťaže. Nové Zámky požiadali o odklad duelu, pretože majú povinnosti vo finále II. ligy - v pondelok odohrajú rozhodujúci tretí zápas série proti Humennému na neutrálnej pôde v Brezne a víťaz zápasu získa právo štartu v I. lige. "SZĽH nám povolilo hrať v MOL lige pod podmienkou, že musíme odohrať domácu súťaž bez toho, aby sa narušil jej priebeh. Hneď od začiatku bola kolízia stretnutí MOL a II. ligy, no v MOL lige nám nepreložili ani jeden zápas, a preto sme museli predohrávať zápasy slovenskej II. ligy. Aj týmto ešte raz ďakujem SZĽH a klubom, že nám vyšli v maximálnej miere v ústrety," uvádza sa v správe na webe HC Mikron Nové Zámky, v ktorej prezident klubu uvádza aj ďalšie detaily.

 

Finálová séria MOL ligy pokračuje v stredu 11. marca v Miškovci druhým duelom, maďarský tím vedie 1:0 na zápasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies