Skupina The Reverend Peyton’s Big Damn Band vystúpi v Prahe

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 11:28 • 2 min
Skupina The Reverend Peyton’s Big Damn Band vystúpi v Prahe

PRAHA - Americká skupina The Reverend Peyton's Big Damn Band vystúpi 16. mája v pražskom Paláci Akropolis.

slovakia

left justify in out

Trojčlenná formácia návštevníkom a návštevníčkam zahrá skladby z albumu So Delicious, ktorý uviedli na trh v januári. V hlavnom meste Českej republiky sa predstavia v rámci koncertnej série Prague International Bluenights. Vstupenky sú v predaji v sieťach Ticketpro.cz, Eventim.cz a Goout.cz.
Zoskupenie tvoria gitarista a spevák Reverend J. Peyton, jeho manželka „Washboard“ Breezy Peyton a hráč na bicie Ben „Bird Dog“ Bussell. Peytonovci žijú na farme obklopenej lesmi, pričom toto prostredie ich často inšpiruje pri tvorbe skladieb. „Niektorí ľudia neveria, že naozaj žijeme tak, ako sa spieva v našich piesňach. Ale je to pravda. Breezy a ja sa máme naozaj radi. Snažíme sa robiť veci jednoducho, rovnako, ako to robia ľudia v Indiane od nepamäti. A my naozaj žijeme v lese a lovíme zver pre potravu,“ prezradil Reverend J. Peyton.


The Reverend Peyton’s Big Damn Band pochádzajú z Indiany. Hrajú blues, country folk a ragtime zmiešaný s punkom a rockom. Okrem spomínanej štúdiovky majú na konte napríklad aj nahrávky The Whole Fam Damnily (2008), The Wages (2010), Peyton on Patton (2011) či Between the Ditches (2012).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies