ME "21" v Česku možno bez Harryho Kana

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 13:58 • 2 min
ME "21" v Česku možno bez Harryho Kana

LONDÝN - Majstrovstvá Európy futbalistov do 21 rokov v Česku, ktoré sa uskutočnia od 17. do 30. júna tohto roka, budú možno bez jednej z očakávaných hviezd Harryho Kana.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný anglický útočník nastrieľal v tejto sezóne v drese Tottenhamu Hotspur v 39 vystúpeniach 24 gólov a tréner "kohútov" Mauricio Pochettino sa plánuje porozprávať s predstaviteľmi anglickej Futbalovej asociácie (FA), aby mladému zakončovateľovi dopriali letný oddych. Obáva sa, že Kane by po príliš náročnom programe mohol trpieť vyhorením.

 

"Preferoval by som, aby mal Harry po skončení sezóny mesačnú dovolenku. Zišiel by sa mu oddych a regenerácia tela i mysle. Musíme sa dohodnúť s hráčom aj FA. Toto je môj názor, ale uvedomujem si, že musíme podporovať národný tím a prijať rozhodnutie vhodné pre všetkých. Chceme chrániť nášho zverenca. FA na jednej strane hráča na turnaji potrebuje, na druhej však musí byť opatrná pri jeho vývoji," povedal podľa britskej BBC Mauricio Pochettino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies