Niekdajší zjazdár Assinger si pri nakrúcaní reklamy roztrhol achilovku

NETKY.SK • 19 Február 2015, 18:14 • 2 min
Niekdajší zjazdár Assinger si pri nakrúcaní reklamy roztrhol achilovku

GROSSARL/SCHWARZACH - Niekdajší špičkový rakúsky zjazdár Armin Assinger, ktorý je už niekoľko rokov moderátorom rakúskej mutácie televíznej súťaže Milionár, si dnes pri lyžovaní v rámci nakrúcania reklamného videoklipu v spolkovej krajine Salzbursko roztrhol Achillovu šľachu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročného dlhoročného spolupracovníka a experta verejnoprávnej rakúskej televízie ORF na zjazdové lyžovanie previezli do nemocnice v Schwarzachu, kde ho v nasledujúcich dňoch čaká operácia.
     

Assinger prostredníctvom hovorcu nemocnice v Schwarzachu verejnosti odkázal, že sa má dobre a je v najlepších rukách. Žiadne rozhovory zatiaľ poskytovať nemieni.
     

Niekdajšiu aktívnu pretekársku kariéru rodáka z Grazu narušili dve vážne zranenia. Štvornásobný víťaz pretekov Svetového pohára v zjazde a super-G sa medaily na vrcholných svetových podujatiach - olympijských hrách alebo majstrovstvách sveta - nedočkal.
     

Assinger je osemnásobným laureátom filmovej a televíznej rakúskej diváckej ceny Romy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies