Uram sa vrátil do Nových Zámkov, pomohol im k semifinále MOL Ligy

NETKY.SK • 16 Február 2015, 09:21 • 2 min
Uram sa vrátil do Nových Zámkov, pomohol im k semifinále MOL Ligy

NOVÉ ZÁMKY - Hokejový majster sveta 2002 Marek Uram ukončil pôsobenie v extraligovej Žiline a vrátil sa do Nových Zámkov, kde mužstvu už počas víkendu pomohol k postupu do semifinále maďarskej nadnárodnej MOL Ligy.

slovakia

left justify in out

Uram mal pod Dubňom striedavý štart. Medzi klubmi existovala dohoda, že v prípade potreby sa bude môcť rodák z Liptovského Mikuláša vrátiť do Nových Zámkov. Informuje o tom klubový web.

 

Počas uplynulého týždňa mal slovenský účastník MOL Ligy veľkú maródku v kádri a len s ťažkosťou skladal mužstvo na štvrťfinálové stretnutia súťaže s Újpestom. Črevná viróza sa prejavila už v prvom zápase v Budapešti, ktorý Nové Zámky s veľkou námahou vyhrali 4:3 po predĺžení. Na piatkový druhý duel série nastúpili viacerí hráči len s pomocou infúzií a doma prehrali 1:3. V sobotu sa situácia zlepšila a v rozhodujúcom treťom súboji štvrťfinále uspeli Nové Zámky na vlastnom ľade 5:1. V semifinále ich čaká od utorka 17. februára séria na štyri víťazstvá proti Dunaújvárosu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies